HERSTELLEN

Waterschade houten vloer

Een houten vloer zorgt voor een ontzettend comfortabel leefklimaat. Tot er onvoorziene problemen ontstaan. En dan is waterschade aan een houten vloer toch wel één van de grootste nachtmerries. Maar geen zorgen! Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw vloer weer wordt hersteld zodat hij erbij komt te liggen als nieuw!

Wij laten waterschade verdwijnen

Een houten vloer is dé eyecatcher van jouw huis. Het zorgt voor warmte en voor sfeer. Maar als er iets mis is, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Helemaal als jouw houten vloer te maken heeft gekregen met waterschade. Want, wat nu? 

Geen zorgen! Het is vooral belangrijk om rustig te blijven. Het kwaad is al geschied; er zit nu eenmaal waterschade in jouw parket. Nu is het zaak dat er een oplossing komt. En het feit dat je deze pagina hebt gevonden, wil ook zeggen dat je jouw oplossing hebt gevonden. Wij gaan dit probleem namelijk voor je verhelpen. 

Drogen
Allereerst is het zaak dat de waterschade aan jouw houten vloer kan drogen. Natuurlijk kan je dit her en der wat versnellen, maar uiteindelijk blijft het drogen van het nat geworden hout toch echt een natuurlijk proces. De verwarming kan wat hoger en ook de old school manier met handdoeken wil altijd helpen. Maar het belangrijkste: geduld. 

Beoordelen
Zodra de vloer droog is, komen wij op locatie langs om jouw houten vloer met waterschade te beoordelen. De oplossing is namelijk afhankelijk van de ernst van de situatie. Daarbij zijn er namelijk altijd twee opties. Het meest gunstige en minst gunstige scenario. Laten we beginnen met het meest gunstige scenario. 

Herstellen
Zodra we op locatie zijn, zien we altijd vrij vlot wat de ernst van de situatie is. Zo zien we ook snel als de waterschade van het parket relatief gezien meevalt. In dat geval is de oplossing vrij eenvoudig: we zullen de gehele houten vloer opnieuw schuren, om deze tot slot weer in de lak te zetten. Et voilà: jouw vloer is weer als nieuw!

Vernieuwen
Dan het minder gunstige scenario. In dit geval is jouw vloer namelijk (gedeeltelijk) afgeschreven. Oftewel: het gedeelte dat getroffen is door de waterschade zal volledig verwijderd moeten worden. Om vervolgens dus een nieuwe vloer te leggen. Daarbij zullen wij ervoor zorgen dat er – in geval van een gedeeltelijke waterschade – nauwelijks tot geen kleurverschil is met het onbeschadigde deel van de vloer! 

Gratis vloercheck 
Voor ons is service alles. Of jouw houten vloer met waterschade door ons is gelegd in het verleden, of door een andere partij; wij staan voor je klaar. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een locatie bezoek in te plannen. Wij komen dan – geheel vrijblijvend – bij je langs om jouw vloer te beoordelen. Geen zorgen, het komt goed!  

lange plank

visgraat

hongaarse punt

weense punt

tegel

design

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor jou herstellen.

Natuurlijk is het fijn als je wat voorbeelden kunt zien van onze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we graag meer zien.

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als je wat voorbeelden kunt zien van onze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we graag meer zien.

Duurzaam

voor mens en dier

ONZE HOUTEN VLOEREN

Afspraak maken?

DAAROM KIEST U VOOR DE PARKETVLOERMEESTERS

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een houten vloer? Dan bent u bij de Parketvloermeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten vloeren is namelijk erg veelzijdig. Er zijn veel combinaties mogelijk qua dikte, sortering, breedte en kleur.

Waarom een houten vloer?
Omdat écht hout een vloer karakter geeft. Geen enkele houten vloer is namelijk hetzelfde. Met andere woorden: iedere houten plank heeft zijn eigen tekening. Daarbij maakt de houtsoort, structuur, afwerking en manier van leggen ook dat elke vloer anders is. Juist die authenticiteit geeft deze vloeren zo veel charme.

Natuur in huis
Met een houten vloer haalt u letterlijk de natuur in huis. Dit zorgt voor een warme sfeer en ene onwijs duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. En weet u wat nog het allermooiste is? Kenmerkend voor een houten vloer is dat deze met de jaren steeds mooier wordt. Ideaal dus.

Afwerking
Wilt u een houten vloer combineren met een comfortabele vloerverwarming? Of zelfs vloerkoeling in geval van een hedendaagse warmtepomp? Dat is geen enkel probleem! Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wax, olie of speciale lakkleuren. Wij denken hierin graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar diverse vloeren te kijken, voelen én beleven!

Houten vloer

PVC vloer

Laminaat vloer

Showroom

Afspraak maken

Over ons

Contact

[ameliabooking]