Wegens de zomervakantie zijn wij van 26 juli tot en met 18 augustus gesloten

VLOERSOORTEN

Laminaat
vloeren

Onze klant staat altijd centraal. Daarom verkopen wij niet alleen houten vloeren en PVC vloeren, maar ook voor een laminaat vloer ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij letterlijk voor ieder wat wils, waarbij kwaliteit gegarandeerd is. Onze laminaat vloeren van het merk JOKA zijn onder andere duurzaam en krasbestendig. 

Uit ons kwalitatieve assortiment

Een vloer is één van de belangrijkste beeldbepalingen in het interieur. Het is daarom erg belangrijk om je goed te laten adviseren en daarmee een weloverwogen keuze te maken. Wij leggen houten vloeren, pvc vloeren én laminaat vloeren. Allen met hun eigen kenmerken en voor- en nadelen. Maar ook allen met minstens één overeenkomst: de kwaliteit. Wij werken uitsluitend met duurzame merken die gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen. Op het gebied van onze laminaat vloeren maken wij gebruik van het merk JOKA. 

Duurzaam
Onze laminaat vloeren bestaan voor een groot deel uit de hernieuwbare, gecertificeerde grondstof hout uit duurzame bosbouw. De vloer is dankzij zijn natuurlijke bestanddelen bijzonder gezond om fijn op te kunnen wonen. Daarbij beschikken de vloeren over een antibacteriële coating. Met als gevolg dat de groei van bacteriën wordt geremd, zodat er sprake is van een schone en fijne woonomgeving. 

Schokbestendig
Zeker met kinderen is het fijn dat er goed geleefd kan worden op de vloer. Onze laminaat vloeren zijn hiervoor uitermate geschikt. Zo zorgt een draagplaat met een extreem hoge dichtheid ervoor dat de vloeren robuust en schokbestendig zijn. Ideaal voor spelende kinderen! 

Gevarieerd
Laminaat vloeren bieden een breed scala aan structuren, ontwerpen en afmetingen: van gewone en brede planken tot mega- en tegelplanken. Alles is mogelijk. Daarbij zorgen afgeschuinde laminaat vloeren voor een uitstraling die nauwelijks van echt parket te onderscheiden is. Die variatie zorgt automatisch voor mogelijke keuzestress, maar dat is niet nodig. Wij zorgen namelijk voor een eerlijk en onafhankelijk advies.

Krasbestendig
Vooral in een huishouden met kinderen krijgt een vloer veel te verduren. Wat dat betreft is laminaat een zeer goede keuze, aangezien het ook wel de beste allrounder voor dagelijks gebruik wordt genoemd. Dankzij het krasbestendige oppervlak hoeft u zich minder zorgen te maken over krassen, waarbij zelfs grote huisdieren nauwelijks problemen veroorzaken. Een goede, toekomstbestendige keuze dus. 

Onderhoudsvriendelijk
Doordat onze laminaat vloeren uit hoogwaardige, natuurlijke materialen bestaan, is de vloer bijzonder prettig om op te leven. Ook in het onderhoud is de vloer zeer gebruiksvriendelijk. In onze showroom vertellen wij u er graag meer over. 

rechte plank

visgraat

tegel

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Duurzaam

voor mens en dier

De Blauwe Engel en het eco-INSTITUT label garanderen dat deze vloeren voldoen aan de hoge normen op het gebied van milieu, gezondheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Veelgestelde vragen

Absoluut! Onze laminaat vloeren zijn duurzaam, robuust én schokbestendig. Ideaal dus voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Zeker weten! Laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming met warm water. 

Onze vloeren worden dichtbij huis geproduceerd, in Duitsland om precies te zijn. 

Natuurlijk kan alles beschadigd raken, maar dankzij het krasbestendige oppervlak is de kans zeer klein. 

Afspraak maken?

Dat kan bij ons geheel kosteloos, vrijblijvend én online. In onze online agenda ziet u direct onze beschikbaarheid. 

DAAROM KIEST U VOOR DE PARKETVLOERMEESTERS

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een houten vloer? Dan bent u bij de Parketvloermeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten vloeren is namelijk erg veelzijdig. Er zijn veel combinaties mogelijk qua dikte, sortering, breedte en kleur.

Waarom een houten vloer?
Omdat écht hout een vloer karakter geeft. Geen enkele houten vloer is namelijk hetzelfde. Met andere woorden: iedere houten plank heeft zijn eigen tekening. Daarbij maakt de houtsoort, structuur, afwerking en manier van leggen ook dat elke vloer anders is. Juist die authenticiteit geeft deze vloeren zo veel charme.

Natuur in huis
Met een houten vloer haalt u letterlijk de natuur in huis. Dit zorgt voor een warme sfeer en ene onwijs duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. En weet u wat nog het allermooiste is? Kenmerkend voor een houten vloer is dat deze met de jaren steeds mooier wordt. Ideaal dus.

Afwerking
Wilt u een houten vloer combineren met een comfortabele vloerverwarming? Of zelfs vloerkoeling in geval van een hedendaagse warmtepomp? Dat is geen enkel probleem! Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wax, olie of speciale lakkleuren. Wij denken hierin graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar diverse vloeren te kijken, voelen én beleven!

[ameliabooking]