Skip to content

Onze showroom

Wij zijn van mening dat een vloer kopen niet mogelijk is gebaseerd op een plaatje of een foto. Een vloer moet je kunnen zien, kunnen voelen en kunnen ruiken. Dat is hoe wij hierover denken bij de Parketvloermeesters. Daarom nodigen wij u dan ook van harte uit in onze showroom in Oirschot, Noord-Brabant. Hier komt uw vloer tot leven!

Team Parketvloermeesters

Een impressie van onze

zeer ruime showroom

Voor ieder wat wils

inclusief tafels en traprenovatie

U kunt bij ons niet alleen aan het juiste adres voor onze collectie houten vloeren. In onze showroom kunt u namelijk ook terecht voor eiken houten boomstamtafels en traprenovatie. 

De Traprenovatiemeesters zijn – zoals de naam al zegt – gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Het maakt niet uit of u een trap heeft welke bestaat uit hout, beton of staal. Wij kunnen bijna elke trap renoveren. Ook een open trap dichtmaken of een dichte trap opknappen is voor ons geen probleem. 

Hermana Living & Design is gespecialiseerd in maatwerk meubels. Hierbij is het mogelijk te kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod hoogwaardige houtsoorten. Maar dat is niet alles: u bepaalt ook zelf de behandeling en daarmee de kleur en de lak. Zo krijgt u unieke meubels!

Daarom kiest u voor

de Parketvloermeesters

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een houten vloer? Dan bent u bij de Parketvloermeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten vloeren is namelijk erg veelzijdig. Er zijn veel combinaties mogelijk qua dikte, sortering, breedte en kleur.

Waarom een houten vloer?
Omdat écht hout een vloer karakter geeft. Geen enkele houten vloer is namelijk hetzelfde. Met andere woorden: iedere houten plank heeft zijn eigen tekening. Daarbij maakt de houtsoort, structuur, afwerking en manier van leggen ook dat elke vloer anders is. Juist die authenticiteit geeft deze vloeren zo veel charme.

Natuur in huis
Met een houten vloer haalt u letterlijk de natuur in huis. Dit zorgt voor een warme sfeer en ene onwijs duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. En weet u wat nog het allermooiste is? Kenmerkend voor een houten vloer is dat deze met de jaren steeds mooier wordt. Ideaal dus.

Afwerking
Wilt u een houten vloer combineren met een comfortabele vloerverwarming? Of zelfs vloerkoeling in geval van een hedendaagse warmtepomp? Dat is geen enkel probleem! Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wax, olie of speciale lakkleuren. Wij denken hierin graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven. 

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar diverse vloeren te kijken, voelen én beleven!

Vacature alert

allround parketteur

Vanwege de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een allround parketteur. Iemand die van aanpakken weet, vooruit wil en altijd de klant centraal heeft staan. Momenteel bestaat ons team uit 4 personen en zijn we op zoek naar de volgende versterking. Ben jij dat?

houten vloer

Wilt u een afspraak maken?

Dat vinden wij heel leuk!

Laat hieronder uw gegevens en gewenste datum & tijd achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak!