Ruim 400m² aan inspiratie

Onze showroom

Wij zijn van mening dat een vloer kopen niet mogelijk is gebaseerd op een plaatje of een foto. Een vloer moet je kunnen zien, kunnen voelen en kunnen ruiken. Dat is hoe wij hierover denken bij de Parketvloermeesters. Daarom nodigen wij u dan ook van harte uit in onze showroom in Oirschot, Noord-Brabant. Hier komt uw vloer tot leven!

Team Parketvloermeesters

PROFESSIONALITEIT

Architecten
ruimte

Centraal in onze showroom hebben wij een speciale architecten ruimte geplaatst. In deze ruimte kunnen wij, samen met architecten en interieur vormgevers, prachtige totaalconcepten bedenken, uitwerken en presenteren. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor een vloer, maar voor het totaalplaatje. Alles onder één dak. 

SPECIALISME

Traditionele
vloeren

Één van onze specialiteiten zijn de traditionele vloeren. In onze showroom hebben wij een wand volledig bekleed met prachtige, grote stalen. Zo krijgt u de perfecte impressie van uw mogelijk toekomstige vloer. 

MOGELIJKHEDEN

Verschillende
legwijze

Een belangrijke te maken keuze bij de aankoop van een nieuwe houten vloer is de legwijze. Er zijn veel verschillende opties, wat de keuze er niet makkelijker op maakt. Daarom hebben wij in onze showroom veel grote stalen beschikbaar, zodat je een goed beeld kunt krijgen! 

GROTER GEHEEL

Interieur
design

Een houten vloer is onderdeel van een groter interieur. Om ervoor te zorgen dat het één passend en sfeervol geheel wordt, kunnen onze interieur specialisten jouw adviseren. Van A tot Z, wij regelen het voor jou. 

Hiervoor kunt u ook bij ons terecht

Traprenovatie

De Traprenovatiemeesters zijn – zoals de naam al zegt – gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Het maakt niet uit of u een trap heeft welke bestaat uit hout, beton of staal. Wij kunnen bijna elke trap renoveren. Ook een open trap dichtmaken of een dichte trap opknappen is voor ons geen probleem.

Maatwerk meubels

Onze partner, Hermana Living & Design, is gespecialiseerd in maatwerk meubels. Hierbij is het mogelijk te kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod hoogwaardige houtsoorten. Maar dat is niet alles: u bepaalt ook zelf de behandeling en daarmee de kleur en de lak. Zo krijgt u unieke meubels!

Daarom kiest u voor de Parketvloermeesters

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een houten vloer? Dan bent u bij de Parketvloermeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten vloeren is namelijk erg veelzijdig. Er zijn veel combinaties mogelijk qua dikte, sortering, breedte en kleur.

Waarom een houten vloer?
Omdat écht hout een vloer karakter geeft. Geen enkele houten vloer is namelijk hetzelfde. Met andere woorden: iedere houten plank heeft zijn eigen tekening. Daarbij maakt de houtsoort, structuur, afwerking en manier van leggen ook dat elke vloer anders is. Juist die authenticiteit geeft deze vloeren zo veel charme.

Natuur in huis
Met een houten vloer haalt u letterlijk de natuur in huis. Dit zorgt voor een warme sfeer en ene onwijs duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. En weet u wat nog het allermooiste is? Kenmerkend voor een houten vloer is dat deze met de jaren steeds mooier wordt. Ideaal dus.

Afwerking
Wilt u een houten vloer combineren met een comfortabele vloerverwarming? Of zelfs vloerkoeling in geval van een hedendaagse warmtepomp? Dat is geen enkel probleem! Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wax, olie of speciale lakkleuren. Wij denken hierin graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Meer weten?
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar diverse vloeren te kijken, voelen én beleven!

Waar wacht je nog op?

Houten vloer

PVC vloer

Laminaat vloer

Showroom

Afspraak maken

Over ons

Contact

[ameliabooking]