VLOERSOORTEN

PVC
vloeren

Bij Parketvloermeesters staat kwaliteit én gezondheid hoog in het vaandel. Daarom verkopen wij, naast houten en laminaat vloeren, alleen karakteristieke en hoogwaardige PVC merken die voldoen aan deze kenmerken. De mogelijkheden bij PVC vloeren zijn oneindig en ons aanbod nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Uit ons kwalitatieve assortiment

Een vloer is één van de belangrijkste beeldbepalingen in het interieur. Het is daarom erg belangrijk om je goed te laten adviseren en daarmee een weloverwogen keuze te maken. Naast de stijl en de uitstraling van een vloer is veiligheid en duurzaamheid voor ons ook heel belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met duurzame merken die gebruik maken van bio weekmakers; Therdex en ons eigen private label. 

Wat is PVC?
PVC is een hard en broos product op basis van aardolie en zout. Door het gebruik van weekmakers wordt het materiaal soepel gemaakt met als resultaat een lichte, sterke en duurzame PVC vloer. De montage van een PVC vloer kan op meerdere manieren.

Montage
De meeste PVC vloeren zijn er in twee verschillende varianten: de click variant en de dryback variant. De eerste spreekt voor zich: deze PVC stroken kan je eenvoudig in elkaar klikken en leggen op iedere vlakke ondergrond. Daarbij kan het nodig zijn dat onze eigen specialisten de ondervloer eerst egaliseren. De dryback variant is niet klikbaar. Deze wordt namelijk rechtstreeks op de cementdekvloer verlijmd. Let wel op dat de cementdekvloer in het laatste geval altijd zal moeten worden geëgaliseerd. 

Legwijze
Wij zijn specialisten als het gaat om kwalitatieve vloeren, zowel PVC als parket. De montage en legwijze van een parket vloer is veel complexer dan die van een PVC vloer. Maar daardoor kijken we wel altijd met een ander, extra kritisch oog naar de montage en legwijze van een PVC vloer. Met als gevolg een hoogwaardig resultaat.

Duurzaam
Een PVC vloer op zich is al een duurzaam product, aangezien deze erg lang meegaat. Daarbij maken onze merken uitsluitend gebruik van bio weekmakers. Deze bio weekmakers worden gehaald uit duurzame sojaolie. Hierdoor zijn ze biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens en dier. Dit is dan ook een must waar onze PVC vloeren aan moeten voldoen. Doen ze dat niet? Dan voeren we ze niet in ons assortiment. 

Certificeringen
Wij hechten dus veel waarde aan duurzaamheid en veiligheid. Onze PVC vloeren voldoen dan ook aan de hoogste milieu- en gezondheidseisen wereldwijd, inclusief de certificeringen. 

lange plank

visgraat

hongaarse punt

weense punt

tegel

design

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Duurzaam

voor mens en dier

ONZE PVC VLOEREN

Veelgestelde vragen

Dryback PVC is een verlijmde vloer. Deze verlijmde vloer is geluidsdempend en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor het plaatsen van een dryback vloer is een geëgaliseerde ondergrond van groot belang. Dryback is daarbij geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook voor projectmatige toepassingen.

Click is een slimme montageoplossing en maakt het gebruik van lijm overbodig. De planken of tegels worden gemakkelijk in elkaar geklikt met een betrouwbaar kliksysteem.

Ja, een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming tot 27°C.

Weekmakers maken de PVC planken flexibeler. Door deze toevoeging zijn de planken buigzaam. HIerdoor kan bijvoorbeeld de vloer gemakkelijker gelegd worden. Wij maken dus alleen maar gebruik van bio weekmakers.

Onze PVC vloeren niet. Wij maken gebruik van bio weekmakers, waardoor ze onschadelijk zijn voor mens en dier.

Afspraak maken?

Of liever eerst een staal aanvragen? Bij ons kan het allebei geheel kosteloos én vrijblijvend. We helpen u graag.

DAAROM KIEST U VOOR DE PARKETVLOERMEESTERS

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een houten vloer? Dan bent u bij de Parketvloermeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten vloeren is namelijk erg veelzijdig. Er zijn veel combinaties mogelijk qua dikte, sortering, breedte en kleur.

Waarom een houten vloer?
Omdat écht hout een vloer karakter geeft. Geen enkele houten vloer is namelijk hetzelfde. Met andere woorden: iedere houten plank heeft zijn eigen tekening. Daarbij maakt de houtsoort, structuur, afwerking en manier van leggen ook dat elke vloer anders is. Juist die authenticiteit geeft deze vloeren zo veel charme.

Natuur in huis
Met een houten vloer haalt u letterlijk de natuur in huis. Dit zorgt voor een warme sfeer en ene onwijs duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. En weet u wat nog het allermooiste is? Kenmerkend voor een houten vloer is dat deze met de jaren steeds mooier wordt. Ideaal dus.

Afwerking
Wilt u een houten vloer combineren met een comfortabele vloerverwarming? Of zelfs vloerkoeling in geval van een hedendaagse warmtepomp? Dat is geen enkel probleem! Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wax, olie of speciale lakkleuren. Wij denken hierin graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar diverse vloeren te kijken, voelen én beleven!

Houten vloer

PVC vloer

Laminaat vloer

Showroom

Afspraak maken

Over ons

Contact

[ameliabooking]