Wegens de zomervakantie zijn wij van 26 juli tot en met 18 augustus gesloten

VLOERSOORTEN

Bamboe
vloeren

Naast de traditionele en duoplanken vloeren, leveren en leggen wij ook bamboe vloeren. Dit zijn ecologisch verantwoorde, slijtvaste en duurzame vloeren met eveneens tal van mogelijkheden als het gaat om de manier van leggen en bijbehorende afwerking. 

Uit ons hoogwaardige assortiment

Wij leveren en leggen diverse types massieve bamboe vloeren. Hierbij heeft ieder type zijn eigen structuur en kleur die samen de sfeer en uitstraling van uw bamboe vloer bepaalt. Ook hiervoor geldt dus dat het helemaal is af te stemmen op uw voorkeuren en wensen. Daarbij zit het grote voordeel van een bamboe vloer hem in het feit dat deze vloeren ecologisch verantwoord zijn. En ze zijn ook nog eens slijtvast, duurzaam en enorm stijlvol.

Structuur 
De “structuur” van een bamboe vloer wordt bepaald door de manier waarop de bamboestrips geperst zijn. Zo resulteert een zogenoemde horizontale persing in een vloerdeel met karakteristieke bamboeknopen. Een zijwaartse persing resulteert daarentegen in een fijner, subtieler lijnenpatroon. Beide zeer fraaie structuren, waarbij uiteindelijk de persoonlijke smaak en voorkeur de doorslag geeft bij het maken van de keuze. 

Afwerking
Daarbij zijn er nog twee factoren bepalend voor de sfeer van de bamboe vloer in een woning of ruimte. Allereerst is dat de afwerking met een lak of olie. Hierbij zijn verschillende kleurlakken te gebruiken, van donker-warm rood tot kleurloos naturel. En dan is er nog de legmethode. Hierin zijn ook verschillende patronen mogelijk. Van de meer bekende patronen, tot meer unieke patronen. 

Voor ieder budget en situatie kunt u bij ons terecht. Wij helpen dan ook graag met het maken van de juiste keuzes!

rechte plank

visgraat

hongaarse punt

versaille

mozaïek

vlecht

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Zo ziet het eruit

Als wij dit voor u leggen.

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Parket én

vloerverwarming?

Geen probleem! Onze parketsoorten gaan uitstekend samen met vrijwel ieder type vloerverwarming. Wij zijn lid van het genootschap Vloerverwarming en parket. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Sterker nog: parket gaat niet alleen samen met vloerverwarming, maar ook met vloerkoeling. Wij zorgen voor het ultieme comfort van een warme/koele vloer én uitstraling.

Renovatie & Onderhoud

Wij leggen niet alleen nieuwe vloeren. Ook voor bestaande vloeren kun je bij ons terecht. Zo renoveren we oude vloeren, waarbij we deze weer volledig herstellen in de oorspronkelijke staat. Maar ook voor onderhoud zijn wij de partij voor jou. Herstellen, opschuren, opnieuw in de lak; de mogelijkheden zijn eindeloos. We bespreken het graag in onze showroom. 

Veelgestelde vragen

Jazeker! Parket in combinatie met vloerverwarming gaat goed samen. Steeds meer mensen kiezen hier tegenwoordig dan ook voor. Een houten vloer houdt de warmte zelfs nog langer vast dan andere type vloeren. Een groot bijkomend voordeel is dan ook dat het energiezuiniger is én de levensduur van je cv of warmtepomp hiermee ook verlengd. 

Absoluut. Wij kunnen onze parketvloeren namelijk afwerken met een lak. Hierin zijn verschillende keuzes mogelijk: van glans tot extreem mat. Daarbij kunnen wij de vloer eerst ook nog voorzien van een kleur door middel van olie, om hem vervolgens af te werken met een lak. Door deze behandeling methode toe te passen, heb je geen omkijken meer naar je vloer. Ideaal dus!

De meestvoorkomende behandelingen die wij toepassen in het werk zijn olie, lak of een combinatie van beiden. Vaak krijgen wij de vraag welke behandeling het beste past bij onze vloeren, maar dat is volledig klant afhankelijk. De levensomstandigheden bepalen namelijk wat het meest geschikt is. Om die reden adviseren wij onze klanten altijd op maat. Zo bieden wij ook vloeren aan die vanuit de fabriek al behandeld zijn. Deze hebben vaak 4 tot 8 behandelingen gehad om op een specifieke kleur uit te komen. Hiermee kunnen wij speciale effecten creëren en resultaten behalen zodat de klant een kleur heeft die helemaal aansluit op het interieur. Dat noemen wij nog eens maatwerk!

Parket in de keuken is zeker mogelijk. Door één en dezelfde vloer te leggen in de gehele woning, krijg je een rustig geheel. In zo’n geval raden wij altijd aan om voor een gelakte vloer te kiezen. Deze geeft de beste bescherming, waardoor het doordringen van vlekken in het hout niet mogelijk is. Een stukje zekerheid wat onze klanten altijd een prettige gedachte vinden. Een bijkomend voordeel van een gelakte vloer is dat deze ook heel makkelijk is schoon te maken. Win-win dus! 

DAAROM KIEST U VOOR DE PARKETVLOERMEESTERS

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een houten vloer? Dan bent u bij de Parketvloermeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten vloeren is namelijk erg veelzijdig. Er zijn veel combinaties mogelijk qua dikte, sortering, breedte en kleur.

Waarom een houten vloer?
Omdat écht hout een vloer karakter geeft. Geen enkele houten vloer is namelijk hetzelfde. Met andere woorden: iedere houten plank heeft zijn eigen tekening. Daarbij maakt de houtsoort, structuur, afwerking en manier van leggen ook dat elke vloer anders is. Juist die authenticiteit geeft deze vloeren zo veel charme.

Natuur in huis
Met een houten vloer haalt u letterlijk de natuur in huis. Dit zorgt voor een warme sfeer en ene onwijs duurzame oplossing die jarenlang mee gaat. En weet u wat nog het allermooiste is? Kenmerkend voor een houten vloer is dat deze met de jaren steeds mooier wordt. Ideaal dus.

Afwerking
Wilt u een houten vloer combineren met een comfortabele vloerverwarming? Of zelfs vloerkoeling in geval van een hedendaagse warmtepomp? Dat is geen enkel probleem! Ook qua afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wax, olie of speciale lakkleuren. Wij denken hierin graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een vloer krijgt waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar diverse vloeren te kijken, voelen én beleven!

[ameliabooking]