Traprenovatie door Traprenovatiemeesters

Het maakt voor de Traprenovatiemeesters niet uit of u een trap heeft welke bestaat uit hout, beton of staal. Wij kunnen – met een kleine slag om de arm – bijna elke trap renoveren. En een open trap dicht maken? Of een dichte trap opknappen? Ook dat is geen probleem.

Voordelen
Bij Traprenovatiemeesters gaan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand. Nadat uw trap door ons gerenoveerd is, hoeft u deze nooit meer te schilderen of te lakken. Dat is heel prettig, want dit is een lastige klus die op de langere termijn veel inspanning, tijd en geld kost. Onze trapelementen zijn slijtvast en onderhoudsarm, waardoor deze zelfs geschikt zijn voor gebruik in drukke publieke ruimtes, zoals showrooms en winkels.

Keuzes
Er zijn verschillende trends in traprenovatie waarmee je jouw trap, vaak al binnen 1 of 2 dagen, om kunt toveren naar een prachtig sfeerbepalend element. Een gerenoveerde trap is niet alleen mooi, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. De toegepaste materialen zijn slijtvast, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Bij Traprenovatiemeesters hebben we verschillende opties voor jouw traprenovatie.

Traprenovatie met hout
Een traprenovatie met hout is een methode waarmee in een aantal stappen een échte houten trap wordt gecreëerd. De houten treden zijn er in verschillende kleuren en materialen maar kunnen ook onbehandeld worden geleverd. Je kunt dan alsnog nog kiezen voor een bepaalde afwerking.

Trapleuning
Natuurlijk hoort bij een traprenovatie ook een nieuwe bijpassende leuning. Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Voor meer informatie over onze trapleuningen, verwijzen wij u graag door naar deze pagina

Zo ziet het eruit

als wij dit voor u maken

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Meesterlijke bereikbaarheid

van onze showroom in Oirschot

Wij zijn centraal gevestigd in het mooie Brabant. Hierdoor zijn we zeer makkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en alles wat daar tussenin ligt. En moet u van verder komen? Ook geen probleem. Als u maar niet vergeet een afspraak te maken!

Daarom kiest u voor

de Traprenovatiemeesters

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe, gerenoveerde trap? Dan bent u bij de Traprenovatiemeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten materialen is erg veelzijdig. Dit – in combinatie met onze kundige en ervaren vakmensen – maakt dat wij dat wij een prachtige oplossing voor u kunnen realiseren.  

Maatwerk
Wij zorgen echt voor exclusief maatwerk voor uw trap. Een open of een dichte trap: wij regelen het voor u. En dan bedoelen wij ook alles. Wij nemen alles uit handen en zorgen er binnen afzienbare tijd voor dat uw (oude) trap weer als nieuw is.

Grote keuze materialen
Wij zijn een echte specialist als het gaat om hout. Daarom hebben wij dan ook een ruime keuze aan kleuren en houtsoorten. Allemaal sterke materialen met kras- en slijtvaste traptreden. Zodat u niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn van uw gerenoveerde trap kunt genieten. 

Veiligheid boven alles
De veiligheid van een trap staat uiteraard voorop. Of het nu gaat om open of dichte trap, wij leveren uiterst veilige oplossingen met bijvoorbeeld anti-slip strips indien gewenst. 

Onderhoudsvriendelijk
We krijgen weleens de vraag of een houten trap ook wel onderhoudsvriendelijk is. Daar kunnen wij volmondig Ja op zeggen. Uw gerenoveerde houten trap kunt u eenvoudig afstoffen of afnemen met een vochtige doek. Geen probleem dus.

Het totaalplaatje
Bij een mooie houten trap, hoort natuurlijk ook een toffe houten vloer. Is deze ook aan onderhoud of zelfs vernieuwing toe? Ook dat kunnen wij met de Parketvloermeesters voor u in orde maken. Zo heeft u alles onder één dak met één centraal aanspreekpunt. Alles in het teken om u volledig te kunnen ontzorgen. 

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar de diverse mogelijkheden te kijken, voelen én beleven! We kijken nu al uit naar uw bezoek. 

Houten vloer

PVC vloer

Laminaat vloer

Showroom

Afspraak maken

Over ons

Contact

[ameliabooking]