Trapleuningen bij uw gerenoveerde trap

Past uw oude trapleuning niet meer bij je geheel nieuwe, gerenoveerde trap? Wij bekijken altijd het eindresultaat van een traprenovatie. Daar maken trapleuningen dan ook deel van uit. Dan is het tijd om ook te kijken naar de finishing touch een bijpassende trapleuning! Een mooie houten leuning in dezelfde kleurstelling als uw trap is een mooie aanvulling en bij ons geen enkel probleem.

Kenmerken van onze trapleuningen
Een trapleuning van ons staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Onze trapleuningen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en daardoor ook onderhoudsarm. Ook het reinigen ervan is heel gemakkelijk: gewoon afstoffen of met een vochtige doek. Daarbij werken wij onze trapleuningen af tot in de kleinste details, zodat het voor een verbluffend totaalplaatje zorgt. En uiteraard altijd met veiligheid hoog in het vaandel. 

Houten trapleuning
Niets gaat boven de natuurlijke look and feel van hout, en dat geldt zowel voor uw trap als voor uw trapleuning. Wij monteren uw houten trapleuning moeiteloos in het decor van uw gerenoveerde trap. Onze houten trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Neem dan ook contact op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak in onze showroom. Wij helpen en adviseren u graag. 

Zo ziet het eruit

als wij dit voor u maken

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze mooie, hoogwaardige producten. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Meesterlijke bereikbaarheid

van onze showroom in Oirschot

Wij zijn centraal gevestigd in het mooie Brabant. Hierdoor zijn we zeer makkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en alles wat daar tussenin ligt. En moet u van verder komen? Ook geen probleem. Als u maar niet vergeet een afspraak te maken!

Daarom kiest u voor

de Traprenovatiemeesters

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe, gerenoveerde trap? Dan bent u bij de Traprenovatiemeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten materialen is erg veelzijdig. Dit – in combinatie met onze kundige en ervaren vakmensen – maakt dat wij dat wij een prachtige oplossing voor u kunnen realiseren.  

Maatwerk
Wij zorgen echt voor exclusief maatwerk voor uw trap. Een open of een dichte trap: wij regelen het voor u. En dan bedoelen wij ook alles. Wij nemen alles uit handen en zorgen er binnen afzienbare tijd voor dat uw (oude) trap weer als nieuw is.

Grote keuze materialen
Wij zijn een echte specialist als het gaat om hout. Daarom hebben wij dan ook een ruime keuze aan kleuren en houtsoorten. Allemaal sterke materialen met kras- en slijtvaste traptreden. Zodat u niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn van uw gerenoveerde trap kunt genieten. 

Veiligheid boven alles
De veiligheid van een trap staat uiteraard voorop. Of het nu gaat om open of dichte trap, wij leveren uiterst veilige oplossingen met bijvoorbeeld anti-slip strips indien gewenst. 

Onderhoudsvriendelijk
We krijgen weleens de vraag of een houten trap ook wel onderhoudsvriendelijk is. Daar kunnen wij volmondig Ja op zeggen. Uw gerenoveerde houten trap kunt u eenvoudig afstoffen of afnemen met een vochtige doek. Geen probleem dus.

Het totaalplaatje
Bij een mooie houten trap, hoort natuurlijk ook een toffe houten vloer. Is deze ook aan onderhoud of zelfs vernieuwing toe? Ook dat kunnen wij met de Parketvloermeesters voor u in orde maken. Zo heeft u alles onder één dak met één centraal aanspreekpunt. Alles in het teken om u volledig te kunnen ontzorgen. 

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar de diverse mogelijkheden te kijken, voelen én beleven! We kijken nu al uit naar uw bezoek. 

Houten vloer

PVC vloer

Laminaat vloer

Showroom

Afspraak maken

Over ons

Contact

[ameliabooking]