Materialen voor een traprenovatie

Bij Traprenovatiemeesters heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie hoogwaardige houten materialen. Hier zijn wij om eerlijk te zijn best trots op. Door de jaren heen hebben we namelijk een behoorlijke ervaring met diverse houtsoorten opgebouwd. Daarbij is eiken de meest voorkomende houtsoort. Indien gewenst kunnen ook andere houtsoorten op aanvraag geleverd worden. Daarom zouden wij u willen vragen om eens naar kleuren te gaan kijken, zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is met kleuren en eiken hout. Wij vertellen u er graag alles over. 

Eiken traprenovatie
Op het gebied van traprenovatie zijn wij gespecialiseerd in de meest voorkomende soorten materialen. Bij de meeste klanten worden wij ingezet voor traprenovatie met samengestelde overzettreden met een toplaag van eiken. Eiken kan goed worden bewerkt en is slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De eiken overzettreden zijn af te werken in diverse kleuren wasolie zodat er altijd wel een geschikte kleur voor uw trap bijzit. U kunt er ook voor kiezen de trap te lakken zodat u er de komende 25 jaar geen omkijken meer naar heeft.

Zo ziet het eruit

als u voor onze materialen kiest

Natuurlijk is het fijn als u wat voorbeelden kunt zien van deze werkzaamheden. In onze showroom laten we u graag meer zien. 

Meesterlijke bereikbaarheid

van onze showroom in Oirschot

Wij zijn centraal gevestigd in het mooie Brabant. Hierdoor zijn we zeer makkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en alles wat daar tussenin ligt. En moet u van verder komen? Ook geen probleem. Als u maar niet vergeet een afspraak te maken!

Daarom kiest u voor

de Traprenovatiemeesters

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe, gerenoveerde trap? Dan bent u bij de Traprenovatiemeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten materialen is erg veelzijdig. Dit – in combinatie met onze kundige en ervaren vakmensen – maakt dat wij dat wij een prachtige oplossing voor u kunnen realiseren.  

Maatwerk
Wij zorgen echt voor exclusief maatwerk voor uw trap. Een open of een dichte trap: wij regelen het voor u. En dan bedoelen wij ook alles. Wij nemen alles uit handen en zorgen er binnen afzienbare tijd voor dat uw (oude) trap weer als nieuw is.

Grote keuze materialen
Wij zijn een echte specialist als het gaat om hout. Daarom hebben wij dan ook een ruime keuze aan kleuren en houtsoorten. Allemaal sterke materialen met kras- en slijtvaste traptreden. Zodat u niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn van uw gerenoveerde trap kunt genieten. 

Veiligheid boven alles
De veiligheid van een trap staat uiteraard voorop. Of het nu gaat om open of dichte trap, wij leveren uiterst veilige oplossingen met bijvoorbeeld anti-slip strips indien gewenst. 

Onderhoudsvriendelijk
We krijgen weleens de vraag of een houten trap ook wel onderhoudsvriendelijk is. Daar kunnen wij volmondig Ja op zeggen. Uw gerenoveerde houten trap kunt u eenvoudig afstoffen of afnemen met een vochtige doek. Geen probleem dus.

Het totaalplaatje
Bij een mooie houten trap, hoort natuurlijk ook een toffe houten vloer. Is deze ook aan onderhoud of zelfs vernieuwing toe? Ook dat kunnen wij met de Parketvloermeesters voor u in orde maken. Zo heeft u alles onder één dak met één centraal aanspreekpunt. Alles in het teken om u volledig te kunnen ontzorgen. 

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar de diverse mogelijkheden te kijken, voelen én beleven! We kijken nu al uit naar uw bezoek. 

Houten vloer

PVC vloer

Laminaat vloer

Showroom

Afspraak maken

Over ons

Contact

[ameliabooking]