Wegens de zomervakantie zijn wij van 26 juli tot en met 18 augustus gesloten

Dé specialist in traprenovatie.

Genoeg van uw trap?

Wij maken er een nieuwe van!

Traprenovatiemeesters werkt met het specifieke trede-over-trede systeem. Hierbij kunnen wij op maat gemaakte overzettreden op uw bestaande trap plaatsen. Zo vermijden we allereerst overlast, omdat we sneller kunnen werken. Ten tweede voorkomen we extra kosten! En tot slot kunnen we u bovenal de hoogste kwaliteit en meest uitgebreide keuze aan materialen aanbieden. 

Trap.jpeg

Traprenovatie

De traptreden van Traprenovatiemeesters zijn van absolute topkwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs. Uw trap wordt veelvuldig gebruikt. Daarom dient deze bestand te zijn tegen slijtage. Wij bieden de mooiste houtsoorten aan in bijna elk denkbare kleur. 

Leuning.jpeg

Trapleuningen

Na de traprenovatie mag een bijpassende trapleuning niet ontbreken. Vaak past de oude leuning er niet meer bij qua stijl. Ook daar hebben we een mooie oplossing voor. Na de traprenovatie maken wij een leuning op maat in bijvoorbeeld dezelfde materialen als uw trap. 

Materialen-trap.jpeg

Materialen

Wanneer wij uw trap renoveren, komt ook de materiaalkeuze uitgebreid aan bod. In ons assortiment hebben we diverse houtsoorten. Hierdoor zitten er altijd geschikte opties bij die passen bij uw wensen én interieur. Daarbij informeren en adviseren wij u graag om de juiste keuze te maken.

Traptreden & leuningen

Alles onder één dak

Naast de traptreden en de stootborden kunnen wij ook de leuning of balustrade renoveren of vervangen. Traprenovatiemeesters helpt u dan ook graag bij het maken van deze keuzes. Wij leveren namelijk al onze producten in vele kleuren en houtsoorten. Het matchen van uw trap met de bijbehorende leuning of balustrade is dan ook een veelgekozen optie. 

Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om bij een traprenovatie een open trap dicht te maken. Dit doen wij onder andere door stootborden te plaatsen. Hiervoor komen wij uiteraard eerst bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, alvorens we over gaan tot realisatie. Natuurlijk niet voordat u een vrijblijvende offerte van ons heeft ontvangen, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Transparant, overzichtelijk en duidelijk. 

Meesterlijke bereikbaarheid

van onze showroom in Oirschot

Wij zijn centraal gevestigd in het mooie Brabant. Hierdoor zijn we zeer makkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en alles wat daar tussenin ligt. En moet u van verder komen? Ook geen probleem. Als u maar niet vergeet een afspraak te maken!

Daarom kiest u voor

de Traprenovatiemeesters

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe, gerenoveerde trap? Dan bent u bij de Traprenovatiemeesters dus aan het juiste adres. Onze grote collectie aan exclusieve houten materialen is erg veelzijdig. Dit – in combinatie met onze kundige en ervaren vakmensen – maakt dat wij dat wij een prachtige oplossing voor u kunnen realiseren.  

Maatwerk
Wij zorgen echt voor exclusief maatwerk voor uw trap. Een open of een dichte trap: wij regelen het voor u. En dan bedoelen wij ook alles. Wij nemen alles uit handen en zorgen er binnen afzienbare tijd voor dat uw (oude) trap weer als nieuw is.

Grote keuze materialen
Wij zijn een echte specialist als het gaat om hout. Daarom hebben wij dan ook een ruime keuze aan kleuren en houtsoorten. Allemaal sterke materialen met kras- en slijtvaste traptreden. Zodat u niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn van uw gerenoveerde trap kunt genieten. 

Veiligheid boven alles
De veiligheid van een trap staat uiteraard voorop. Of het nu gaat om open of dichte trap, wij leveren uiterst veilige oplossingen met bijvoorbeeld anti-slip strips indien gewenst. 

Onderhoudsvriendelijk
We krijgen weleens de vraag of een houten trap ook wel onderhoudsvriendelijk is. Daar kunnen wij volmondig Ja op zeggen. Uw gerenoveerde houten trap kunt u eenvoudig afstoffen of afnemen met een vochtige doek. Geen probleem dus.

Het totaalplaatje
Bij een mooie houten trap, hoort natuurlijk ook een toffe houten vloer. Is deze ook aan onderhoud of zelfs vernieuwing toe? Ook dat kunnen wij met de Parketvloermeesters voor u in orde maken. Zo heeft u alles onder één dak met één centraal aanspreekpunt. Alles in het teken om u volledig te kunnen ontzorgen. 

Meer weten? 
Natuurlijk begrijpen wij dat! Wij vertellen u dan ook graag alles over onze producten en de mogelijkheden. Onze showroom is helemaal klaar voor u. Maak makkelijk en snel een afspraak om in onze showroom naar de diverse mogelijkheden te kijken, voelen én beleven! We kijken nu al uit naar uw bezoek. 

[ameliabooking]