Pay off

Met een traprenovatie van R. van de Ven Parket krijgt uw trap binnen 1 dag een nieuwe look.

Traprenovatie biedt uitkomst als de bekleding op uw trap zijn beste tijd heeft gehad en u een alternatief zoekt voor het bekleden met vloerbedekking. Vloerbedekking is erg stofgevoelig en daardoor minder onderhoudsvriendelijk. Ervaart u dit als een nadeel, dan bent u bij R. van de Ven Parket in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring zijn onze vakmensen gespecialiseerd in alle soorten traprenovatie.
Natuurlijk helpen we u graag eerst bij het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak, dan komt één van onze vakmensen bij u thuis om uw wensen met u te bespreken. Wanneer deze duidelijk zijn kunt u binnen 1 dag al een trap hebben met volledig nieuwe look die jarenlang onderhoudsvrij zal zijn.

traprenovatie_1
Traprenovatie 1

traprenovatie_2
Traprenovatie 2

Mogelijkheden bij traprenovatie?

Als basis gebruiken we natuurlijk de bestaande trap. Voor uw traprenovatie maken R. van de Ven Parket gebruik van de zogeheten overzettreden. Hierbij kunt u kiezen uit diverse materialen en dessins. Kwaliteit staat hierbij erg hoog in het vaandel want u wilt natuurlijk jaren kunnen genieten van uw traprenovatie. Daarom maken R. van de Ven Parket enkel gebruik van hoogwaardige hout-, pvc- en laminaat-soorten die voorzien zijn van een sterke toplaag en een antislip oppervlak. Buiten uw traprenovatie zelf, kunnen wij ook eventuele trapleuningen en balustrades voor u verzorgen.
traprenovatie_3
Traprenovatie 3

traprenovatie_4
Traprenovatie 4

Meer informatie over onze diensten.

Naast uw traprenovatie kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor informatie over andere diensten, zoals wandbekleding, randafwerking, stofvrij schuren of vloerafwerkingen.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie