Pay off

Traditionele parketvloeren van R. van de Ven Parket in de regio van Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch.

De traditionele parketvloeren uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, zijn zoals de naam al verraadt; traditioneel, authentiek en deden al ruim een eeuw geleden zijn eerste intrede. Traditionele parketvloeren waren destijds bijzonder duur en werden alleen gelegd in paleizen en grote villa's. Vandaag de dag zijn traditionele parketvloeren ook betaalbaar voor u en zorgen ze ook binnen úw huis voor een warme sfeer. Traditionele parketvloeren zijn verkrijgbaar in bijna alle houtsoorten en in vele patronen te leggen. De meest bekende patronen zijn bijvoorbeeld visgraat, blok, Hongaarse punt en Weense punt. Voor een hogere duurzaamheid kan men de traditionele parketvloeren voorzien van een was-, olie- of laklaag naar keuze. Met de traditionele parketvloeren haalt u kwaliteit voor het leven in huis. Als u geïnteresseerd bent in een traditionele parketvloer, bel dan gerust en vraag onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden.

Traditioneel-parketvloeren 1
Tradionele parketvloer

Traditioneel-parketvloeren 2
Eiken mozaïek ondervloer

Traditioneel-parketvloeren 3
Tradionele parketvloer

Traditionele parketvloeren laten leggen.

Traditionele parketvloeren, kunnen alleen door onze ervaren parketteurs gelegd worden. Omdat de traditionele parketvloeren op ambachtelijke wijze nog gelijmd en gespijkerd worden aan een spaanplaat of eiken mozaïek ondervloer. R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch bieden u de juiste vakmensen, met de juiste kennis en vakbekwaamheid als het gaat om het leggen van de traditionele parketvloeren.

Meer informatie over onze traditionele parketvloeren of andere vloeren?

Zijn onze traditionele parketvloeren toch niet precies wat u zoekt, dan kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor informatie over andere patronen in massief houten planken/duoplanken, zoals lamelparket, verouderde vloeren, laminaat of bamboe vloeren.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie