Pay off

Massieve planken of duoplanken uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, waar kiest u voor?

Massieve planken vloeren en duoplanken vloeren zijn beide specialisaties van R. van de Ven Parket. Alles waar u op moet letten bij het kiezen van een massieve planken- of duoplanken vloer wordt uitgebreid toegelicht als u daar behoefte aan heeft. De kenmerken van een planken vloer worden bepaald door meerdere factoren: De houtsoort, de wijze van drogen, de ondervloer, de manier van leggen en de uiteindelijke afwerking. Uw smaak en wensen zijn natuurlijk hoofdzaak bij het maken van de keuze voor een massieve planken vloer of duoplanken vloer. Het vakkundige team van R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, helpen u graag!

Massieve planken vloeren

Een massieve planken vloer straalt eenvoud en kwaliteit uit en past perfect in een modern interieur. Doordat de massieve planken vloeren met elkaar worden verlijmd en blind genageld zijn, zullen de houten planken minder snel 'werken'. Als u voor een massieve houten vloer kiest, heeft u gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige vloer, voor de rest van uw leven.

massieve planken 1
Massieve planken project 1

massieve planken 2
Massieve planken project 2

Duoplanken vloer

Wilt u toch de uitstraling van een massieve planken vloer, maar het gemak van een duoplanken vloer? Een duoplanken vloer werkt namelijk minder, waardoor deze uitermate geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Wij leveren en leggen duoplanken met verschillende massieve houten toplagen, variƫrend in dikte van 3 tot 6 mm. De onderlaag van duoplanken bestaat uit watervast verlijmd berken multiplex. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn in legpatronen en afwerkingen bij een duoplank vloer, neem gerust contact op met van R. van de Ven Parket in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch.

duoplanken  1
Duoplank project 1

duoplanken  2
Duoplank project 2

Meer informatie over massief houten of duoplank vloeren

U kunt bij ons ook terecht voor informatie over andere houten vloeren, zoals visgraatvloeren, lamelparket, verouderde vloeren, laminaat of bamboe vloeren.
Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze massief houten of duoplank vloeren. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie