Pay off

Visgraatvloeren, van den Ven Parket in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch

Visgraatvloeren uit onze collectie, zijn houten vloeren, die hun naam voornamelijk danken aan de complexe legmethode. Een visgraatvloer werd vaak gelegd met een authentieke donkere bies, die de vloer en dus ook het vertrek een klassieke uitstraling geeft. Tegenwoordig wordt deze steeds vaker weggelaten en varieert men met de plankbreedte om een moderne, stoere of landelijke uitstraling te creƫren. Kortom, de houtsoort, lengte, breedte, afwerking en behandeling zijn bepalend voor de uitstraling van uw visgraatvloer. De hedendaagse visgraatvloer is dus eigenlijk een klassieke vloer, gecombineerd met het comfort en de moderne uitstraling van nu. Past de authentieke visgraatvloer toch beter bij u, dan behoort dat ook gewoon tot de mogelijkheden bij R. van de Ven Parket. Wij zijn namelijk uitermate gespecialiseerd in de verkoop en het leggen van visgraatvloeren niet alleen in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, maar door heel Brabant.

Benieuwd naar welke visgraatvloer het beste bij u past?

Onze vakmensen kunnen u helpen om al uw wensen te vertalen naar de perfecte visgraatvloer voor u. Heeft u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan zijn visgraatvloeren ook uitermate geschikt. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.
visgraatvloer_1
Visgraatvloer

visgraatvloer_2
Visgraatvloer

visgraatvloer_3
Visgraatvloer

Meer informatie over onze visgraatvloeren of andere vloeren in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch.

Zijn onze visgraatvloeren toch niet exact wat u zoekt, dan kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor informatie over andere legpatronen in massief houten planken/duoplanken, zoals lamelparket, verouderde vloeren, laminaat of bamboe vloeren.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie