Pay off

Lamelparket van R. van de Ven Parket in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Lamelparket is een houten vloer, die bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bestaan uit een onderlaang, een tussenlaag en een toplaag. De toplaag is de massieven bovenlaag en kan bestaan uit diverse houtsoorten. De tussenlaag zijn latjes die overdwars onder de toplaag zitten die ervoor zorgen dat er nauwelijks werking ontstaat van de plank. De onderlaag is ook weer een dunne laag die er op dezelfde manier erop zit als de toplaag. De toplaag wordt afgewerkt met een slijtvaste olie, deze olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch. Zij vertellen u graag alles over lamelparket en kunnen uw wensen vertalen naar het perfecte lamelparket voor u.

Lamelparket 1
Lamelparket 1

Lamelparket 2
Lamelparket 2

Lamelparket 3
Lamelparket 3

Voordelen van Lamelparket in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch

  • Lamelparket kan zwevend gelegd worden. In combinatie met een goede ondervloer die voldoet aan de noremn en eisen is lamelparket ook uitermate geschikt om te laten leggen in appartementen. Uw buren zullen door de goede geluidsisolatie weinig overlast ervaren.
  • In vergelijking met massief houten vloeren, is lamelparket een stuk goedkoper in de aanschaf en qua legkosten.
  • Lamelparket wordt aan elkaar geklikt zonder te lijmen, waardoor het makkelijk te verwijderen is, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen.

Meer informatie over ons lamelparket of andere vloeren?

Zijn onze traditionele parketvloeren toch niet precies wat u zoekt, dan kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor informatie over andere patronen in massief houten planken/duoplanken, zoals visgraatvloeren, verouderde vloeren, laminaat of bamboe vloeren.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie