Pay off

Prachtige Laminaatvloeren voor elk budget bij R. van de Ven Parket voor de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch.

U wilt een Laminaatvoer laten leggen in de regio van Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch? Dan bent u bij R. van de Ven Parket aan het juiste adres! Daar vindt u vele laminaatvloeren van verschillende merken: Douwes Dekker, Quickstep en Meister.

Laminaatvloer 1
Laminaatvloer 1

Laminaatvloer 2
Laminaatvloer 2

Laminaatvloer 3
Laminaatvloer 3

Laminaatvloer 4
Laminaatvloer 4

Een Laminaatvloer in combinatie met vloerverwarming?

Alle varianten van onze laminaatvloeren liggen opgesteld in onze showroom. We zijn gevestigd in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch. Onze vakmensen staan daar klaar om al uw wensen te vertalen naar de perfecte laminaatvloer voor u. Heeft u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan is dit prima te combineren met een laminaatvloer. U dient er dan wel rekening mee te houden dat de warmteweerstand van het laminaat niet te hoog is en dat de ondervloer voldoende warmte doorlaat. Een laminaatvloer met vloerverwarming werkt het meest optimaal als er gecombineerd wordt met enkele andere radiatoren. Kortom, bent u doe-het-zelver en wilt u een laminaatvloer combineren met een vloerverwarming, dan dient u rekening te houden met een aantal belangrijke zaken. De vakmensen van R. van de Ven Parket staan klaar om u hierin te adviseren.

Meer informatie over de laminaatvloeren in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Is een laminaatvloer toch niet exact wat u zoekt, dan kunt u bij R. van de Ven Parketook terecht voor informatie andere vloersoorten, zoals pvc vloeren, bamboevloeren, visgraatvloeren of traditioneel parket.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie