Pay off

Welk type bamboevloeren in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch passen het beste bij mij?

R. van de Ven Parket levert en legt diverse typen massieve bamboevloeren in regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, maar ook vér daarbuiten. Ieder type heeft zijn eigen structuur en kleur die samen de sfeer en uitstraling van uw vloer bepaalt. De 'structuur' van bamboevloeren wordt bepaald door de manier waarop de bamboestrips geperst zijn. Een horizontale persing resulteert in een vloerdeel met karaktiristieke bamboeknopen. Een zijwaartse persing, resulteert in een fijner lijnenpartroon.
De afwerking met een lak of olie en het patroon waarin de vloer gelegd wordt, zijn de laatste twee factoren die uiteindelijk bepalend zijn voor de sfeer. Er zijn verschillende kleurlakken te gebruiken, van donker-warm rood tot kleurloos naturel. Voor ieder budget en situatie kunt u terecht bij R. van de Ven Parkett in de regio van Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch. Onze vakmensen helpen u graag verder met het maken van een keuze tussen de vele mogelijkheden in onze bamboevloeren.
Voordelen van bamboevloeren:
  • Ecologisch verantwoord
  • Slijtvast en duurzaam
  • Enorm stijlvolle uitstraling

bamboevloeren-horizontale-persing
horizontale persing

bamboevloeren-verticale-persing
verticale persing

Bamboevloeren 1
bamboevloeren 1

Bamboevloeren 2
bamboevloeren 2

Bamboevloeren 3
bamboevloeren 3

Meer informatie over onze bamboevloeren of andere vloersoorten uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch.

Als de bamboevloeren toch niet helemaal zijn wat u zoekt, dan kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor informatie andere vloersoorten, zoals laminaat, pvc vloeren, visgraatvloeren of massieve houten planken
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593. Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie