Pay off

Prachtige natuurlijke wandbekleding in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Natuurlijke wandbekleding is echt iets voor als u op zoek bent naar iets vernieuwends. Geen gewoon behang maar u haalt de natuur in huis! R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch bieden u exclusieve, hoogwaardige oplossingen van deze natuurlijke, decoratieve vorm van wandbekleding. Denk hierbij aan gemakkelijk te monteren houten- en kokospanelen of een lambrisering. Voor deze drie soorten wandbekleding biedt R. van de Ven Parket een breed scala aan mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit om telefonisch een afspraak te maken, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

wandbekleding-houtpanelen_1
Houtpanelen

wandbekleding-kokospanelen_1
Panelen

wandbekleding-lambrisering_1
Lambrisering


Is lambrisering de wandbekleding die u zoekt?

Houdt u van een landelijke uitstraling? Een natuurlijke wandbekleding waarbij u zelf de kleur achteraf kunt bepalen? Wellicht is lambrisering dan de juiste wandbekleding voor u. R. van de Ven Parket levert en plaats deze vorm van wandbekleding op maat bij u thuis.

wandbekleding-lambrisering_2
Houtpanelen

wandbekleding_kokospanelen_2
Panelen

wandbekleding_kokospanelen_2
Lambrisering

Gaat u liever voor houtpanelen of kokospanelen?

Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan biedt R. van de Ven Parket u hout- en kokospanelen. Deze zijn erg makkelijk te monteren. Deze panelen zijn handgemaakt, er zijn er geen twee hetzelfde. Dit maakt uw wandbekleding uniek in zijn soort. Nog een voordeel aan deze vorm van wandbekleding is dat het geluidsabsorberend werkt en de akoestiek verbetert.

Wandbekleding en meer informatie over onze diensten.

Naast uw wandbekleding kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor informatie over andere diensten, zoals traprenovatie, randafwerking, stofvrij schuren of vloerafwerkingen.
Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06 11 918 593.
Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie