Pay off

Vloerafwerking en diverse mogelijkheden door R. van den Ven Parket uit Heeswijk-Dinther.

Vloerafwerking is een ruim begrip met vele mogelijkheden, R. van de Ven Parket uit Heeswijk-Dinther zijn gespecialiseerd in vloerafwerking. Nadat een vloer gelegd, gerestaureerd of gerenoveerd is volgt de vloerafwerking. Wat houdt zo'n vloerafwerking nou eigenlijk precies in? Vloerafwerking zorgt voor een extra beschermingslaag op uw vloer en maakt daarmee uw vloer een stuk duurzamer. Daarnaast is het type vloerafwerking die u kiest ook nog eens bepalend voor de sfeer en uitstraling van de vloer. Bel voor meer informatie of maak een afspraak, wij vertellen u graag alles over wat er allemaal bij vloerafwerking komt kijken en wat er mogelijk is.

vloerafwerking-olie
Vloerafwerking met olie

vloerafwerking-wax
Vloerafwerking met wax

vloerafwerking-lak
Vloerafwerking met lak

Mogelijkheden in vloerafwerking bij R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch.

Vloerafwerking met olie
Door gebruik te maken van deze vloerafwerking, geven R. van de Ven Parket uw vloer een natuurlijke glans en zorgt ervoor dat vuil- en waterafstotend is.
Vloerafwerking met lak
Bij deze vloerafwerking heeft u de keuze uit een matte, zijdeglans en extra matte lak. De kleur van deze lak is over het algemeen kleurloos. De lak geeft een slijtvaste beschermlaag aan uw vloer en zorgt ervoor dat de vloer makkelijk te reinigen is met een vochtige doek.
Vloerafwerking met hardwax
Bij deze manier van vloerafwerking, wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke product; bijenwas. De was geeft een satijnachtige glans aan uw vloer. R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch hebben speciale apparatuur in huis om deze was op de gepaste manier te verwerken.
Vloerafwerking met olie-lak
Deze vloerafwerking geeft een diepe kleur door het gebruik van de olie. Doordat dit wordt gecombineerd met lak, heeft u de voordelen van een extra, goede slijtvaste beschermingslaag op uw vloer.
Vloerafwerking met beits
Als u kiest voor een vloerafwerking met beits, dan bieden R. van de Ven Parket u een breed scala aan kleuren om uw vloer de juiste uitstraling en sfeer te geven. Na het beitsen wordt de vloer afgelakt met een blanke lak om de vloer extra bescherming te bieden.

Overige vloerrenovaties in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Naast het kiezen van de juiste vloerafwerking, kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor renoveren, repareren en aanhelen van uw vloer. Bel voor uitgebreide informatie naar 06 11 918 593 voor een afspraak. Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie