Pay off

Uw parketvloer stofvrij laten schuren door R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Een parketvloer schuren is een specialistische taak en daarvoor bent u bij R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch aan het juiste adres. Een parketvloer schuren (stofvrij) gebeurt vaak na een reparatie of renovatie van uw vloer. Door het schuren van een parketvloer komen er fijne stofdeeltjes vrij, maar met de juiste apparatuur zorgen R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch ervoor dat het schuren van de parketvloer volledig stofvrij gebeurt. Onze vakmensen zijn daarom uitgerust met apparatuur die voorzien zijn van de nieuwste technologiƫn. R. van de Ven Parket maken voor het stofvrij schuren van de parketvloer namelijk gebruik van het Bona Dust Care System. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat alle stof en geur tijdens het schuren van de parketvloer direct opgevangen wordt in de machine. Uw parketvloer schuren gebeurt door R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch gegarandeerd stofvrij en met een uitmuntend resultaat.

parketvloer stofvrij schuren_1
stofvrij schuren

parketrenovatie stofvrij schuren_2
stofvrij schuren

parketvloer stofvrij schuren_3
stofvrij schuren

parketrenovatie stofvrij schuren_4
stofvrij schuren

Waarom kiezen voor stofvrij parketvloer schuren door R. van de Ven Parket in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Door het stofvrij schuren komt er geen fijnstof vrij, dat maakt deze vorm van parketvloer schuren gezonder. Er komt ook geen stof in aangrenzende ruimten. Doordat alle stof opgevangen wordt tijdens het schuren van uw parketvloer hoeft u de ruimte niet meer te reinigen, wat er uiteindelijk voor zorgt dat de kosten worden beperkt.

Overige vloerrenovaties in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Naast het stofvrij schuren van uw parketvloer kunt u bij R. van de Ven Parket ook terecht voor renoveren, repareren en aanhelen van uw vloer. Bel voor uitgebreide informatie naar 06 11 918 593 voor een afspraak. Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie