Pay off

Parketrenovatie door R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Met vakkundige parketrenovatie laat u uw versleten of beschadigde vloer er weer als nieuw uitzien. Bent u pas in een huis komen wonen waar al een parketvloer ligt of heeft u al jaren een parketvloer liggen maar begint u zich te storen aan de gebruikssporen of slijtage? Dan is de vloer toe aan vloerrenovatie en daarvoor bent u bij R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al in legio woningen in regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch parketrenovaties verzorgd. Wat wordt er bij een parketrenovatie eigenlijk gedaan? Wij gaan uw vloer stofvrij schuren om alle oneffenheden weg te werken. Borstelen is geen standaard handeling bij parketrenovatie maar bij gezinnen met kinderen en/of huisdieren kan het wenselijk zijn omdat het zachte hout verwijderd wordt en kleine beschadigingen zichtbaar worden. Borstelen haalt ook de nerfstructuur van het parket weer mooi naar boven. Als laatste stap bij een parketrenovatie werken wij uw geschuurde vloer af met bijvoorbeeld een lak, wax of olie, volledig naar uw eigen wensen. Voor uitgebreide informatie of het maken van een afspraak kunt u gerust bellen.

parketrenovatie_1
Parketrenovatie voor

parketrenovatie_2
Parketrenovatie tijdens

parketrenovatie_3
Parketrenovatie na


Reparatie en aanheling van uw parketvloer in de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch?

Bij parketrenovatie kunt u natuurlijk ook denken aan reparatie van uw parketvloer. Als u grote beschadigingen aan uw parketvloer heeft dan kunnen wij uw vloer ook komen repareren. Als u uw woning gaat uitbreiden is dan kunnen wij ervoor zorgen dat de vloer in het nieuwe gedeelte dezelfde uitstraling krijgt als de rest. Geen probleem voor R. van de Ven Parket uit de regio Schijndel - Heeswijk-Dinther - Den Bosch, onze vakkundige medewerkers doorlopen alle stappen van de parketrenovatie en zorgen er met de juiste afwerkingsmethode voor dat uw vloer één optisch geheel wordt.

Overige vloerrenovaties in Heeswijk Dinther?

Naast parketrenovaties, kunnen R. van de Ven Parket ook al uw andere houten vloeren renoveren, repareren en aanhelen. Meer informatie kunt u eenvoudig aanvragen via het formulier op onze informatie waar u uw vragen en wensen aan ons kunt doorgeven. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 06 11 918 593 voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!

Parket houten vloeren
Overige vloeren
Overige diensten
Vloerrenovatie
Portfolio
Locatie